akvaryum koyu

4A

地址: 暂无

开放时间: 暂无

akvaryum koyu
景点介绍

很抱歉,暂无相关信息

景点点评
MateoAimone

If you want to experience snorkelling in Western Turkey, this place is for you. Get off the beaten track, and walk along the sea. You will find the best spot of Bozcaada in a small cove. And keep the location secret!

344semas

The nature of the beach was fantastic. It is necessary to visit once whilst you are in bozcaada, yes. However, the beach is full of sand but also stones and rocks. For me it was over-natural and I prefer ayazma beach for that reason. It depends on taste. Additionally, there is not much around this beach. No place to have drinks or lunch. You need a car to go there.

firstmoon3142

One of the good beach with crystal clear sea for swimming. But be careful, place is virgin, there is no swimbed, no umbrella and no any place to eat or drink. On the other hand too crowded to swim, but you have to see this place, try to come early morning in high season.

Selin95

I came there by boat and spent unforgettable 5 or 6 hours there... Amazing, wonderful, kust excellent. Nothing to add. You have to see this paradise, it's worth visiting. The water has unbeliaveable blue color. Like in Maldives... Also on the beach you can meet with... hogs. They were eating smth when I was there... So, a real nature :))

aleb2013

There are so many other places you can swim on the island. I do not really understand overrated reputation of this one. it is crowded and does not differentiate itself from the others.

nilg_no2014

kvaryum Koyu, bir diğer adı ile Mermer Burnu - Aslında Adalılar oranın Akvaryum Koyu olmadığını, Mermer Burnu Koyu olduğunu söylerler. Ama gelen gidenler denizin berraklığını, balıkların çokluğunu kaya diplerinde denizin dibinin ne şekilde güzel bir dünyaya sahip olduğunu gördükçe oranın adını da Akvaryum olarak belirlemişler. Akvaryum Koyu merkeze yaklaşık 3-4 km uzaklıkta, nispeten yaşamdan uzak bir alanda, sadece özel araçla ulaşılabilen, içerisinde herhangi bir tesisi barındırmayan bir koy. Arka tarafındaki Akvaryum Pansiyon'dan ötürü de adının Akvaryum Koyu olarak anıldığını söyleyenler var. Bence Ada'nın en güzel 3 koyundan bir tanesi. Gidip yüzülesi bir yer. Unutmayın, tesis yok. Bu sebeple şemsiye, şezlong, su, içecek, yiyecek de yok. Tedarikli gidin...

Nadezda_Ch

С дороги это место выглядит как аквариум, но подъехав, видно, что это такой залив. Здесь ловят рыбу и погружаются дайверы. Очень красиво и стоит приехать просто чтобы побыть в гармонии с окружающим тебя природным чудом.

celeb_n

kumsalı alabildigince güzel deniz berrak cam gibi temiz kumsalında şezlonglar şemsiyeler düş alınacak yerler yemek yenecek yerler var aslında daha güzel bir yer olabilir hiç bir yeri bozulmamış

347tufana

Su pırıl pırıl ve turkuaz renginde. İncecik kum altın gibi parlıyor. yanınızda gölge için bir şeyler götürmeniz lazım.

821ahmetl

bozulmamış,bakir bir koy olması.pırıl pırıl bir denizi,gelenler de azami temiz tutmaya çalışıyorlar.

14burcuc

Isletme olmadigi icin kendi sandalyelerimiz ve masamizla gittik.şarabinizi alip vakit gecirmek icin cok guzel bir yer.deniz gozlugu ile dalmayi oneririm.

418nerman_

denizin dibi müthiş temiz doğa harikası sakin huzurlu bir yer....böyle bir yerde denize girmek ayrıcalık

h_meyram2014

Mutlaka görülmesi gereken altından kumu olan uçsuz bucaksız bir kumsal ve tadına doyulmayacak bir deniz.

daphne09Istanbul

adaya gitmeden yaptığım araştırmalarda buranın ismini çok görünce hemen gidlecek yerler listeme ekledim. ancak kesinlikle zaman kaybı. küçük bir plaj, kalabalık. Buaray gitmeye harcadığım zamanda keşke Ayazma da birkaç saat daha fazla zaman geçirseydik dedim.

nedimt46

mutlaka sun okerinizi alın kimi kısımlarda deniz kestaneleri var az ama zıpkınla avlanılan bilir yer karagöz mır mır çopra ve ahtapot var doğası bakir alışveriş yapabileceginiz bir nokta yok yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirmeyi unutmayınız iy yüzmeler

Copyright © 随心伴旅网 @2020